[icq-devel] Sending message type-2 - Snac(0x04, 0x06)



Fabrice Michellonet fabrice.michellonet at wanadoo.fr
Sat Nov 23 00:57:32 CET 2002


Hello everybody,

i'm trying to make my lib send type-2 messages since a week, but i have to admit i'm failed till now !
ok, so here is my problem:

1- when i send a Snac (0x4, 0x06)
[here is the dump] 

2A 02 00 10  00 91 00 04  . . . . . . . . 
00 06 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
F3 3A C1 0C  70 18 00 00  . . . . p . . . 
00 02 08 34  38 37 31 30  . . . 4 8 7 1 0 
37 36 34 00  05 00 6C 00  7 6 4 . . . l . 
00 F3 3A C1  0C 70 18 00  . . . . . p . . 
00 09 46 13  49 4C 7F 11  . . F . I L . . 
D1 82 22 44  45 53 54 00  . . . D E S T . 
00 00 0A 00  02 00 01 00  . . . . . . . . 
0F 00 00 27  11 00 44 1B  . . . . . . D . 
00 08 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
00 00 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
00 00 00 00  00 03 00 00  . . . . . . . . 
00 00 4C 00  0E 00 4C 00  . . L . . . L . 
00 00 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
00 00 00 00  01 00 00 01  . . . . . . . . 
01 00 07 72  65 6D 65 72  . . . r e m e r 
63 69 00 00  00 00 00 FF  c i . . . . . . 
FF FF 00 00  03 00 00     . . . . . . . 

2- I receive  Snac (0x04, 0C)
[here is the dump]

2A 02 90 3D  00 1D 00 04  . . . . . . . . 
00 0C 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
F3 3A C1 0C  70 18 00 00  . . . . p . . . 
00 02 08 34  38 37 31 30  . . . 4 8 7 1 0 
37 36 34                  7 6 4 

3- and Snac (0x04, 0x0B)
[here is the dump]

2A 02 90 3E  00 5D 00 04  . . . . . . . . 
00 0B 00 00  94 F4 C8 4E  . . . . . . . N 
F3 3A C1 0C  70 18 00 00  . . . . p . . . 
00 02 08 34  38 37 31 30  . . . 4 8 7 1 0 
37 36 34 00  03 1B 00 08  7 6 4 . . . . . 
00 00 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
00 00 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
00 00 00 03  00 00 00 00  . . . . . . . . 
4C 00 0E 00  4C 00 00 00  L . . . L . . . 
00 00 00 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
00 00 01 00  00 00 00 00  . . . . . . . . 
01 00 00 00  00 00 00 FF  . . . . . . . . 
FF FF 00                  . . .     

I think, that the correct sequence the server must send. But nothing happen on the other side. I mean no message pops-up, even if the other side client receive the Snac(0x04, 0x07) and send and ack Snac(0x04, 0x0B).

Anybody has an idea, of what it could be ? or can see womething wrong in my packet ?

regards,

Fabrice


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://vic20.blipp.com/pipermail/icq-devel/attachments/20021123/127cbc16/attachment.htm 


More information about the icq-devel mailing list